FÖRSTÖRELSEMERITER....

1:a platsen innehar Kirra:......  Kamera a' 5000:-... Hmmmmmm.....

Från Jeanette: Du kan legge til på förstörmeritter: Hexa spiste(!) ett halvt militært ullpledd. (dem er store!) og x-antall matskåler i plast.

Från Anna: För att göra sig poppis hos sin nya husse så åt Hilton upp hans mobil första natten hemma hos oss.

Hamilton, "Milton" har väl gjort en del... En mobiltelefon, en fönsterruta, minst ett täcke och kanske mer.. Du får väl fylla på, Helen....

Från Biggan: "Nanos" ( Kanon-Kula ) förstörelselista är inte så stor. Hårblås, några bh:ar, pennor, lampsladdar-farligt- farligt o toalettrullar förståss. Jag vet att det är mera men kommer inte på det i hasten.

Från Maria med Kylie: Dörrposter, köksbord, köksstolar, husses mobiltelefon, sladdar....., böcker som plockas ur bokhyllan av damen!! Pärmar som oxå plockas ur bokhyllan av damen!, Cd-skivor, dvd-skivor och VHS band som damen alldeles själv kan hämta ur cd-ställ och bokhylla! Suck!  Så vår bokhylla och annat man är rädd om bor bakom kompostgaller!! Det är ju nye trenden, riktigt inne!! Hi hi!
 
Man kan inte lämna något man inte vill att Kylie ska döda så att hon når det!!
Spintar tidningar, vedträn, leksaker, "dödar"fällar, äter upp kuddar,mm.....
Listan kan nog byggas på..... Men som sagt! Allt jag är rädd om är bakom lås och bom!!
// Maria
Ja just ja! Glömde ju att hon påbörjat nedrivningen av tapeten i vardagsrummet, något som i och för sej skulle göras någon gång... men inte just nu!
Samma sak gäller med bytet av gardiner i vardagsrummet.....:- ) !!

Och så ett par vallningshistorier som Kirra & Jubla har ordnat......
Har glömt att berätta om Jublas bravader, men kom på det när Mona berättade om Kirras.
Nå, Jubla smet in i en hage med kor, kvigor och en stor tjur. Hon var så inne i sitt verk så hon lyssnade inte på Peter, utan flyttade upp ett gäng till gården, hämtade fler och till sist tjuren. Peter vågade inte gå dit och det förstår jag...  Nå, till sist så satte hon fart på hela gänget så de mosade x antal staket mellan hagarna innan Jubla var nöjd  Peter fick lite arbete med att laga staket sedan. Som tur var så tyckte ägaren av kossorna att det är rätt bra med vallhundar och även att få fräscha staket, så den historien slutade lyckligt!

Kirra och Mona fick följe av kossor vid lantstället när de letade kantareller och Kirra föste ihop dom. Bra gjort

"Nano" har tuggat på en tändare så den exploderade... Som tur var så gick det bra, men lite låg var hon. En vecka före MH hände detta så vi tar ett par skott på fredag och kollar läget.